U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


D'Anja

 

 


Workshop trimmen

 " Nieuwe datum 4 November 2017 "

 

Hoe trim ik mijn eigen hond :

Wilt u leren hoe u het beste u eigen hond kunt trimmen. Wij geven regelmatig workshops. Voor meer informatie hierover kunt u boven op de link "workshop trimmen" klikken. De nieuwe datum komt op de website te staan en op onze eigen facebook pagina.

Aanbiedingen :

 

* Op alle hondenjasjes 2 halen = 1 betalen

 

 

Wij trimmen alle rassen van groot tot klein. Hieronder vindt uw wat meer informatie over wat een trimbeurt inhoudt.

 

 

* Scheren: Dit houdt in dat we de vacht inkorten met behulp van een tondeuse. Dit kan op Verschillende lengtes gedaan worden, dus de vacht hoeft niet altijd kort geschoren te worden, maar kan ook wat langer gelaten worden. Dit is alleen mogelijk als de vacht geen klitten heeft of vervilt is , dit vanwege dat anders de tondeuse hier niet door heen komt.

Scheerhonden komen gemiddelt om de 3 maanden.


 

                 
 


 

* Plukken: Bij honden met een ruwharige vacht, worden de harde haren er van af geplukt. Dan blijft er een mooi zachtere onderlaag zitten. Plukken doen wij met de hand of met behulp van een trimmesje. Plukhonden komen gemiddelt om de 6 maanden.

 
 

* Effileren: Dit betekent de vacht uitdunnen of inkorten met behulp van een effileerschaar. Dit wordt veel gedaan bij Spaniels, Golden Retrievers, flat coats. Effileer honden komen gemiddelt om de 3 a'4 maanden.

 
* Uitkammen / Uitdunnen: Dit gebeurt vooral bij honden met een langharige vacht bv: Briards, Schapendoes, Tibetaanse terrriers. Wij kammen de hond helemaal uit en verwijderen al het dode haar en alle klitten. Hierdoor krijgt de hond er een veel dunnere vacht voor terug. Uitkam honden komen gemiddelt om de 3'a 4 maanden.

    
   
 

 

* Wat zit er nog meer inbegrepen bij een trimbeurt?

Uw hond wordt bij elke trimbeurt gewassen, de nagels worden geknipt, de anaalklieren worden leeg gedrukt en het haar uit de oren wordt ook verwijdert. En als de hond helemaal klaar is krijgt die ook nog een lekker luchtje op.

 

 

 

* Wilt uw alleen uw hond laten wassen dat kan ook, 
voor meer informatie daarover kunt het beste even bellen.
 

 

* Uw kunt ook bij ons langs komen om alleen de nagels te knippen of de anaalklieren te laten uitdrukken. U hoeft  hiervoor geen afspraak te maken uw kunt daarvoor gewoon langskomen.* Kattentrimmen: Wij trimmen ook katten, dit wordt veel gedaan  bij katten met een langharige vacht. U kunt uw kat laten uitkammen, maar ook laten scheren als die veel Klitten heeft.

 

 

* Konijnen scheren/ knippen: Wij trimmen ook konijnen. Dit gebeurt vaak bij konijnen met een langharige vacht, omdat deze ook kunnen vervilten.

 

 

Wilt u meer informatie over het trimmen of wilt u een afspraak maken dit kan zowel in de winkel als telefonische.